5 Ekim 2012 Cuma

Görülmez Kaza

   Bu günlerde üstümüzde kara bulutlar dolaşıyor Allah hayır etsin, beterinden korusun.Dün öğlen benim ufaklıklar yataklarında zıplıyordu.Kaç defa söyledim oğlum zıplamayın, doğru düzgün oynayın ama yok.Sağolsunlar epeyce yaramazlar.Sonra Eren salona geldi ben Erdem'e bakmaya gittim hala zıplıyor.Uyardım ama nafile.Ben çıktım arkamdan bir ağlama sesi geldi,koştum yanına hemen kucağıma aldım.Bir baktım ki çenesi yarılmış.Epeyde açılmış.Elim ayağım zangır zangır titredi.O an ne yapacağımı şaşırdım.Bir yandan da yarası epey kanıyor.Minik papatyam nasıl korktu,tir tir titredi yavrum.
   Hemen kayınvalidemi aradım.O da korku içinde geldi.Alelacele taksi çağırdım atladık gittik hastaneye.Girişini yaptırdık içeri girdik.Hemen tepkiler başlamış dışarıda.İnsanlarda bir tuhaf el kadar çocuk ve çenesi yarılmış sıra verecekleri yerde homurdanıyorlar.Hiç umrumda da değil çok aciliyeti olanları zaten farklı odaya alıyorlar oraya almışlar ki bekleyebilecek durumdasın.Neyse doktor baktı ve dikiş atmak yerine-yeni öğrendim-hızlı yapıştırıcı gibi bişey var doku yapıştırıcısıymış ondan sürdü ve yapıştırdı.
   Ama ne yazıkki sabahleyin tekrar açıldı ve biraz kanadı.Allahım ne kadar zor  insan evladına bişey olacak diye aklı çıkyor.Şimdi iz kalır diye tasalanıyorum.İnşallah geçer.Anne olmak çok zor.Allah bütün çocukları korusun.Evladıyla kimseyi sınamasın...

3 yorum:

durununannesi dedi ki...

çok geçmiş olsun yahuuu..
birine sadaka filan verin olur mu?
ikizlerin kafasından geçirip..
Durununda dudaküstü yarılmıştı 3 ay önce iz kalmadı çok şükür..
kalmaz inşallah..

ZeyneP dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Böyle enerjik çocukların yaralanmadan büyümeleri imkansız! Allah kalıcı hasarlardan korusun onları. Sana da metanet diliyorum.
Cennetliksin valla!

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim.Aynen öyle bu güne kadar yataktan düşmeler,kafayı masalara çarpmalar bir sürü kazalar yaşadık.Allah dediğin gibi beterinden korusun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails