16 Temmuz 2014 Çarşamba

Kuzucuklarımın Doğumgünleri

    Çok uzun zaman oldu yine.Yazmaya yazmaya soğuyor galiba insan.Acaba şunu mu yazsam,yoksa bunu mu yazsam derken gün sona eriyor.
    Bebişlerim büyüdü 5 yaşını doldurdu haziranın yirmisinde.Zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamıyor insan.Küçük birer delikanlı oldular bile.
    Bu sene ilk anaokulu deneyimlerini de tamamladılar.Güzel arkadaşlıklar kurdular.Zaten benim çocuklarım diye söylemiyorum sıcak kanlılar.Çabuk arkadaşlık kuruyorlar.Doğumgünlerini de arkadaşları ile kutlamak istediler.Ve iş başa düştü ve hazırlıklara başladık.





    Benim huyumdur misafir geleceği zaman cam,kapı,duvar,avize ne varsa en ince ayrıntısına kadar temizleme takıntım olduğumdan hazırlıklarımı tam gönlüme göre yapamadım.Ama yinede onların mutlu olduğunu görmek beni çok mutlu.Diğer hafta da akrabalar arasında kutladık.
    Yine iki farklı pasta siparişi vardı küçük beylerin.Eren şimşek Mcqueen,Erdem Dusty.Şimşeği arkadaşlarıyla yaptığımız doğumgününde,dustyi de diğerinde yaptım.Bol bol eğlendiler,koşturdular,kudurdular.E haliyle 10 çocuk bir evde başka türlüsü düşünülemezdi :)
    Aslında perdedeki süsleri ve keçeden yaptığım papyonları  arkadaşları ile kutladıkları doğımgününe hazırlayacaktım ama yetişmedi.Eşim hazırladı, çıktıları aldık ve kırmızı fon kartonuna yapıştırdık.













   Bunlarda Dusty'li doğumgünümüzden

,,





    Küçük kuzularım iyi ki doğdunuz,iyi ki benim paşalarım oldunuz,anneniz sizi çok ama çok seviyor.Hayatınızın her zaman şeker tadında geçmesi dileğiyle...

5 yorum:

cocugumlaeglenirken dedi ki...

canım ne güzel bir doğum günü olmuş. Dasty li pasta harika, süsler ... her ayrıntı ne güzel olmnuş. Uzuuuun bir ömrü olsun kuzuların

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nihalcim elimden geldiğince yapmaya çalıştım bişeyler.Amin inşallah hepimizin çocuklarına sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürler nasip etsim Allah :)

jaleceanne dedi ki...

Nice seneleri olsun.

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails