12 Ekim 2012 Cuma

Sonbahar

   Canım çok sıkkın bu aralar.Sonbahardan mıdır nedir bilmiyorum? Sonbahar, yaprakları nasıl söküp alıyorsa ağaçlardan ,sanki benimde yüreğimden bişeyleri söküp almaya çalışıyor.İçimdeki çocuğu kaybetmekten çok korkuyorum.Onu kaybedersem mutlu olamam ki ben.Tüm gücümle elinden tutmaya çalışıyorum.Hayır hayır onu kaybedemem,buna dayanamam.

   Güneşin tepede ışıl ışıl parladığı günleri seviyorum ben.Kuşların şen şakrak ötüşmelerini,camı açınca içeriye dolan mis gibi çiçek kokularını seviyorum.Çocuk seslerini seviyorum bi de.Dışarıda tüm enerjisiyle bağrışan çocukları.Kalabalığı seviyorum,insanların kendini hayat kavgasına kaptırıp koşuşturmasını seviyorum.Çocuklarım için kendimi unutmayı seviyorum.Onlar için herşeyin en iyisi olmasını isterken kendimi bir köşeye atmayı seviyorum.


    Arada kendimle başbaşa kalmayı istiyorum.Çok şey mi istiyorum.Dışarıda şakır şakır yağmur yağarken deliler gibi ıslanmayı istiyorum.Deniz kenarında bankta otururken,hırçın dalgalar kayalara vururken başımı ellerimin arasına alıp dünyada kimse yokmuşçasına kendimi dinlemeyi istiyorum.Kafamdaki bütün düşünceleri bir kenara bırakıp saatlerce kitap okumak istiyorum.


    Çocuklarımla kaliteli zaman geçirmek istiyorum.Onlar için verimli bir anne olmak istiyorum.Onların sadece boğazını değil ruhlarını da beslemek istiyorum.Yaşadığım anın tadına varabilmeyi istiyorum.Çocuklarımla çocuk olabilmeyi istiyorum.Söyleyin bana çok şey mi istiyorum...

2 yorum:

durununannesi dedi ki...

çok güzel resimler..bayıldım :)

Unknown dedi ki...

Çok beğendim sevinmene Nurşahçım.allahtan havalar iyi gidiyorda içimiz açıldı biraz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails